Durf jij mee te werken aan een beter Kalmthout?

31-10-2023

Heb jij al gehoord van het nieuwe, lokale politieke project DURF Kalmthout? Op donderdag 23 november om 20u organiseren ze een luister- en infosessie in het zaaltje van café De Zoeten Inval.

"Vol vertrouwen bereiden we ons voor op de gemeenteraadsverkiezingen in '24," verklaart durver Inneke Bosmans. "We doen dat met een frisse nieuwe lijst genaamd DURF Kalmthout. We onderscheiden ons als een authentiek Kalmthouts initiatief dat vastberaden is om het status quo omver te werpen en onze gemeente verkeersveiliger te maken, de belastingdruk te verlagen en de Kalmthoutenaar meer inspraak te geven. Onze lijst biedt een warm welkom aan iedereen die de uitdaging wil aangaan om een beter Kalmthout te creëren."

"Ons voornaamste doel is om te luisteren naar de stem van Kalmthout en de gemeenschap te begrijpen," aldus gemeenteraadslid Johan Cassimon. "Maar daarnaast staan we te popelen om je alles te vertellen over ons nieuwe initiatief, DURF Kalmthout. Als je nieuwsgierig bent naar onze aanpak of vragen hebt, nodigen we je uit om de Zoeten Inval te bezoeken, waar we je met open armen ontvangen voor een inspirerend gesprek. Durf samen met ons de toekomst van Kalmthout vorm te geven!"

Klik hier voor meer info.