Wie wordt de Beste Kalmthoutse Starter van 2023?

02-02-2024

DURF Kalmthout zet lokale start-ups in de schijnwerpers met de jaarlijkse wedstrijd 'Beste Kalmthoutse Starter'. Na de winst voor Wolf Jurgens, zaakvoerder van Wolfswood, vorig jaar, staat ook dit jaar de zoektocht naar een veelbelovende ondernemer centraal. Een onafhankelijke jury zal de laureaat selecteren, die een prijs ter waarde van 200 euro in ontvangst mag nemen.


Als je in 2023 een onderneming in Kalmthout bent gestart of elders, maar momenteel woonachtig bent in onze prachtige heidegemeente, maak je kans om erkend te worden als de Beste Kalmthoutse Starter. Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@durfkalmthout.be met essentiële informatie zoals je bedrijfsnaam, ondernemingsnummer, een korte beschrijving van je bedrijfsactiviteit, motivatie om deel te nemen en je contactgegevens. Het is ook mogelijk om het inschrijvingsformulier in te vullen via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1vWa5vjEm9HGGR_vbtLybfEQORCsu11MZX0ozp0w9FSA. Zorg ervoor dat je dit vóór 14 februari 2024 doet.


Onafhankelijke jury verdeelt mooie hoofdprijs
Een deskundige jury, bestaande uit Annemie Meeusen, eigenaar van tearoom De Raaf, Nico De Prest, zaakvoerder bij feestzaal De Schuur, en Marij Cools, erkend bemiddelaar en loopbaancoach, zal de moeilijke taak hebben om de winnaar te kiezen. Na een eerste screening worden drie of meer kandidaten geselecteerd om een korte pitch te geven. Op basis daarvan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald. Deze gelukkige ondernemer ontvangt een cheque ter waarde van 200 euro, bedoeld om te investeren in de verdere groei van zijn of haar jonge onderneming.